Izvor ljubavi

O udruzi IZVOR LJUBAVI 

Udruga „IZVOR LJUBAVI“ djelo je svih ljudi dobre volje koji žele činiti dobro, koji žele činiti nešto lijepo za Boga i čovjeka. Cilj nam je kroz naš rad pomagati ljudima u potrebi: bolesnicima, napuštenima, siromašnima, osobama s invaliditetom, djeci s posebnim potrebama i njihovim obiteljima da  u svijetu u kojem, tužno je reći, za njih često nije uvijek bilo previše svjetla, kroz naš rad nađu vjeru, ljubav i nadu u svjetliju budućnost.

Zašto  „Izvor ljubavi“  

Bog je onaj koji prvi ljubi, On je izvor ljubavi, jer je Ljubav. Onaj tko dopusti da ga Bog ljubi postaje sve sposobniji da on sam bude izvor ljubavi za druge.  
Jednostavan odgovor na sve naše probleme oduvijek je isti za sve ljude bez obzira na dob i generaciju kojoj pripadaju: ljubav! Istinska ljubav, stvarna ljubav, Božja ljubav!  

Kako možete i vi pomoći 

Želite li kvalitetno provesti svoje vrijeme i pritom upoznati mnoštvo interesantnih ljudi, a istovremeno pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija javite nam se za više detalja oko mogućnosti volontiranja u udruzi Izvor ljubavi. Također pozivamo sve Vas, radi kojih je Udruga i osnovana, kojima je potrebna pomoć u bilo kojem obliku, sve Vas koji znate susjeda ili prijatelja u potrebi, javite nam se utorkom i petkom od 16.00 do 17.00 sati u prostorije Udruge, ulica Šegrta Hlapića 2 (kod Pošte).  

Neke od akcija Udruge su:

UPRIZORENJA PREDSTAVA (humanitarnog karaktera): Žive Jaslice, Scenski prikaz Muke, Svi me vole samo tata ne, Isus u snack baru

POMOĆ: obitelji Čolo i obitelji Redl iz Vukovara, Kući Betlehem, Domu sv. Josipa Hrvatski Leskovac, poplavljenima u Gunji, kao i mnogima u Botincu i okolici na redovitoj bazi (sakupljanje i raspodjeljivanje potrepština)

Slike pojedinih akcija

Share This