O zajednici

Katolička karizmatska molitvena zajednica Nanovo rođeni utemeljio je na Badnjak 2012. godine Renato Smirnjak. U proljeće 2014. godine službu voditelja zajednice preuzeo je tada 23-godišnji Matija Ricov.

Zajednica je, zbog sve većeg broja članova i ograničenosti prostora, podijeljena na mlađe i starije, ali nisu rijetki ni zajednički susreti. Susreti se održavaju u župnoj crkvi sv. Stjepana prvomučenika.

Vrijeme održavanja susreta:
petak: 20:00 sati

Temu i vrijeme održavanja susreta svaki tjedan možete pogledati na našoj facebook stranici.

Neka od naših predavanja ili predavanja naših gostiju možete pogledati na našem youtube kanalu.

E-mail: nanovorodeni@gmail.com

U samim počecima, zajednicu je činilo svega nekoliko starijih gospođa. Njihovom dugotrajnom molitvom i postom zajednica je narasla na više desetaka, pa čak i stotina članova svih uzrasta: od krizmanika, srednjoškolaca, studenata do odraslih ljudi, bračnih parova, djedova i baka.

Vođeno Duhom Svetim, vodstvo zajednice usmjereno je na potrebe zajednice i župe, trudeći se realizirati ideje koje će doprinijeti još snažnijem primanju blagoslova. 

Mnogi svjedoče kako je samo jedan susret bio dovoljan da susretnu živoga Boga i odluče u potpunosti promijeniti svoj život. 

Služenjem u molitvenom, slavljeničkom, tehničkom timu i/ili poslužiteljskom timu članovi zajednice imaju priliku angažirati se i doprinijeti boljitku zajednice i njezinih (sadašnjih i budućih) članova, ali i cijele župe.

Pitajte nas

Budite slobodni upitati sve što vas zanima, mi smo ovdje zbog vas

Share This